26. Dönem POMEM Mezuniyet Töreni
  21 Haziran 2021

Karaman Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde eğitimini başarıyla tamamlayan 26. Dönem POMEM öğrencileri 20 Haziran 2021 Pazar günü gerçekleştirilen tören ile Emniyet Teşkilatı saflarına katılmıştır.

Müdürlüğümüzün kapalı spor salonunda yapılan tören; İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın İsmail ÇATAKLI ve Karaman Valisi Sayın Mehmet Alpaslan IŞIK’ın yanı sıra Karaman Belediye Başkanı Sayın Savaş KALAYCI, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Behçet İŞLEK, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Mehmet Nuri ÖZBEY, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sayın Namık AK, İl Emniyet Müdürü Sayın Ayhan TAŞ ve Karaman Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Ramazan Engin ÖZTÜRK’ün katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından, eğitimini başarı ile tamamlayan 254 polis adayı yeminlerini ederek mezun olmuşlardır.

Mezuniyet Törenini İzlemek ve İndirmek İçin Tıklayın.