27. Dönem POMEM Mezuniyet Töreni
  24 Haziran 2022

Karaman Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde eğitimini başarıyla tamamlayan 27. Dönem POMEM öğrencileri 22 Haziran 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen tören ile Emniyet Teşkilatı saflarına katılmıştır.

Müdürlüğümüzün kapalı spor salonunda yapılan tören; Karaman Valisi Sayın Tuncay AKKOYUN, Karaman Belediye Başkanı Sayın Savaş KALAYCI, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Behçet İŞLEK, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sayın Namık AK, İl Emniyet Müdürü Sayın Ayhan TAŞ ve Karaman Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Ramazan Engin ÖZTÜRK'ün katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından, eğitimini başarı ile tamamlayan 426 polis adayı yeminlerini ederek mezun olmuşlardır.

Tören videosunu indirmek için tıklayınız.