Karaman POMEM Kariyer Günleri
  30 Kasım 2018

Karaman Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde gerçekleştirilen "Kariyer Günleri" kapsamında değerli eğitimci ve konuklar polis adayları ile buluşuyor.

Ahmet SULA

Şair ve müzisyen kimliği ile tanınan yaptığı sanat eserleriyle dikkat çeken Polis Başmüfettişi 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Ahmet SULA mesleki ve hayat tecrübelerini paylaşarak “İnsan ve İletişim” adlı konferansı ile öğrencileri aydınlattı.

Abdullah AĞAR

Terör Uzmanı Abdullah AĞAR “Terörle Mücadelede Türkiye” konulu konferansıyla özellikle Ortadoğu’da ki terör konusunda öğrencilerimizi bilgilendirmiştir.

Hüseyin ARSLAN

Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin ARSLAN “Fetö Yapılanması ve Fetö ile Mücadele” isimli konferansı kapsamında 15 Temmuz darbe girişiminin öncesi ve sonrası hakkında bilinmeyen gerçeklerini anlattı.

Hasan Sencer PEKER

Dr. Öğretim Üyesi Hasan Sencer PEKER “Dünya’da ve Türkiye’de Enerji Politikaları” isimli konferansı ile ülkemizin enerji alanındaki konumu ve enerjinin önemi hakkında geniş bilgilerle öğrencilerimize ışık tuttu.

Hasan YILDIZ

Yapımcı-Yönetmen Hasan YILDIZ “Gelecek Henüz Avuçlarınızda” isimli konferansı ile bütün zorluklara rağmen kendisini nasıl geliştirdiğini anlatarak aynı isimde kitabı ile de öğrencilerimize rehber oldu.